💥 De grote kleding-challenge #verkleinjevoetafdruk

Hallo allemaal,

Hoe is het met jullie? Met ons gaat het goed. Wij zijn aan het nagenieten van het succes van afgelopen 18 september. Ook willen we alvast mededelen dat zondag 17 oktober om 10:30 een nieuwe clean-up dag plaatsvindt, we zullen verzamelen op de parkeerplaats bij de Laco (Stoofweg 3, Grave) Dus zet dit alvast snel in je agenda en laat ons even weten dat je meedoet 📝

Maar daar gaat dit bericht niet over. Ik (Vincie) heb mezelf namelijk uitgedaagd… Al eerder schreef ik hoe leuk ik shoppen vind en dat er tegenwoordig veel duurzame manieren van shoppen zijn. De kleding industrie is op dit moment namelijk (nog?!) een grote last op moeder aarde. Iedereen is vast bekend met de term ‘fast fashion’ en we willen dit graag een beetje remmen. 👚🧦👖🧣

Daarom daag ik mezelf uit om 6 maanden geen nieuwe kleding te kopen. Dit houdt in dat ik dus wel tweedehands mag winkelen #recyclen♻️ en op andere creatieve manieren ervoor ga zorgen dat ik er iedere dag nog piekfijn uitzie 😉 Oke misschien luier dagen daartoe gelaten.

De challenge loopt voor mij van september tot en met februari. Ik ben dus al begonnen! En wanneer 1 maart aanbreekt is de challenge voorbij. 🛍

Ik neem jullie mee in deze uitdaging en wie weet willen jullie wel meedoen? Ook hoor ik graag al jullie tips en tricks en ik houd jullie op de hoogte. Fijne dag nog! Samen maken we de wereld een beetje mooier 🌍💚https://voetafdruktest.wwf.nl/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *