Documentaire tips

Hoewel de zomer in volle gang is, merken we daar in Nederland niet elke dag wat van. Zo lig je de ene dag in het zwembad en heb je de volgende dag je trui weer aan 🤨. Ook op die wat koudere dagen kun je heerlijk vakantie vieren, gezellig met familie op de bank een film kijken bijvoorbeeld 📺. Speciaal voor die dagen hebben wij wat leuke ‘Netflix’ tips voor jullie. Elke documentaire heeft een of andere relatie met duurzaamheid, zijn leerzaam maar vooral leuk om naar te kijken!
1. Down to Earth With Zac Efron
Een nieuwe Netflix serie waar Zac Efron elke aflevering naar een andere plaats reist om hier verschillende onderwerpen te onderzoeken 🧐. De serie verdiept zich in onder andere Energie en Water. Je leert ontzettend veel maar het is zeker niet saai en uh Zac Efron presenteert het dus wat wil je nog meer 😉
2. Rotten
Weer een Netflix serie maar met wat heftigere onderwerpen/beelden. Deze serie neemt je mee achter de schermen van voedselproducten. Waar komen deze vandaan, wie zijn er bij betrokken en hoe slecht is het eigenlijk voor onze planeet? Zeker interessant maar houd er rekening mee dat er heftige beelden voorbij kunnen komen.
3. How to change the world
Iedereen kent de organisatie Greenpeace en sommige van jullie zullen er misschien wel lid van zijn. Maar hoe is deze organisatie eigenlijk ontstaan? 🤔 Op die vraag wordt antwoord gegeven in deze documentaire. Een indrukwekkende en inspirerende documentaire.
Dit waren onze tips voor vandaag. Hebben jullie nog ‘Netflix’ tips? Laat het ons zeker weten maar voor nu, veel kijk plezier! 😊

16-07-2020

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *