KIJK TIP- A life on our planet by David Attenborough

Lieve allemaal,
Allereerst willen wij jullie nog de beste wensen wensen! ❤️ Dat aankomend jaar jullie veel gezondheid, liefde, geluk en nog veel meer mag brengen. Wij hopen dat het goed gaat met jullie allemaal.Dit bericht komt even niet voort uit een ondernomen actie, maar uit een luie avond na de feestdagen waarop er tijd was voor Netflix.
Gisteravond heb ik (nadat ik er een aantal keer opgewezen was) de nieuwste documentaire van David Attenborough bekeken. A life on our planet by David Attenborough. Een documentaire die toch erg veel indruk heeft gemaakt.
David laat de verandering met betrekking tot milieu, klimaat en het veranderd wereldbeeld zien door zijn leven (nu 93 jaar) heen. De manier waarop er fundamentele veranderingen hebben plaatsgevonden vond ik persoonlijk best zorgwekkend en de beelden en cijfers die David laat zien liegen er niet om. Er moet iets gebeuren. In de documentaire is een goede balans gevonden tussen een realistische kijk op onze planeet als een angstvallige kijk op de ontwikkelingen vandaag de dag. Ook worden er oplossingen gegeven en dat geeft weer hoop.🌳❤️
Het was even een net ander bericht dan anders, maar te belangrijk om het niet te delen. Als jullie ook een keer een luie avond hebben is het misschien de moeite waard deze documentaire eens op te zetten. Of gewoon weg omdat je geïnteresseerd bent.
Tot het volgende bericht 😊
Liefs team Clean-up Grave 🌍

03-01-2021

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *