Plastic initiatieven

Clean-up Grave is opgericht om het zwerfafval in Grave, en de wereld, aan te pakken en een bijdrage te leveren aan de vermindering hiervan. Wij zijn zeker niet de enige die aan dit doel aan het werken is. Dagelijks zijn mensen bezig met het opruimen/ aanvechten van zwerfafval. Kleine of grote organisaties, de buurman of groep 3 van de basisschool in het dorp. Het maakt niet uit wie, in onze ogen zijn het allemaal helden.
Een paar van deze initiatieven zijn ons de afgelopen weken opgevallen en we willen jullie dit natuurlijk niet onthouden!
1. PlasticSoupSurfer
Merijn Tinga supt 550 kilometer van Maastricht naar Schiermonnikoog om afvalscheiding op scholen vanzelfsprekend te maken. Wil je hier nou meer over weten? Kijk dan even op de website en volg hem op zijn tocht.https://www.arcgis.com/apps/MapJournal/index.html…
2. Plogsack
Jullie hebben wellicht ons bericht over de ‘Beach clean-up’ gezien. Dit is echter niet het enige event dat vanuit Plogsack georganiseerd wordt. Zo wordt er de 19e een ‘Circulair Beach Sport Event’ gehouden en nog veel meer. Als je op de website bent, kijk dan meteen naar de plogsacks. Tassen speciaal ontworpen om het clean-uppen nog makkelijk te maken! Wij zijn fan! 🤗https://www.plogsack.com/nl/Iedereen draagt op zijn/haar manier bij om het zwerfafval probleem aan te pakken.
Samen maken we de Grave, en de wereld, een stukje schoner en mooier!

17-09-2020

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *