Wij gingen weer aan de slag

Lieve lezers,
Hoe gaat het met jullie? Wij hopen dat jullie net zo genoten hebben van het mooie weer dit weekend als wij. Mede door dit mooie weer was het zondag ochtend het perfecte moment om er weer eens op uit te gaan.
In een kleine formatie (Met zā€™n 3tjes) liepen wij langs de N324. Het was fijn dat we weer even aan de slag konden, maar jeetje wat een zooi šŸ¤¬ Er lag zoveel afval dat we met nog geen half uur prikken al bijna een zak vol hadden. Hier werden we toch weer echt even verdrietig en boos van zeg šŸ˜¢ Dit ligt dus in onze bermen, onze leefomgeving. Nu zijn wij er vandaag niet om te preken over een schone bodem (dat doen we wel weer een andere keer šŸ˜‰) Maar het is zo ontzettend belangrijk dat we samen iets doen aan dit probleem.
In de ochtend kwamen we al wat andere prikkers tegen, mensen die los van ons ook bezig waren en daar werden wij ontzettend blij van!! Deze mensen hadden al 4 volle zakken zwerfafval bij elkaar weten te rapen, chapeau, dit zijn onze helden šŸ˜Š
Ook hadden we deze week gezellig bezoek van de Brabantse Milieu Federatie, een organisatie in Brabant die zich ook inzet voor een schonere leefomgeving in het bijzonder gericht op Brabant (de naam zegt het al). Neem gerust eens een kijkje op hun site: https://www.brabantsemilieufederatie.nl/
Nou dit was het voor nu, maar er komt nog veel meer leuk nieuws aan, dus… blijf ons vooral volgen en blijf op de hoogte šŸ’š Ook willen wij de mensen die zich los van ons inzetten ontzettend bedanken!! Jullie bijdragen wordt gewaardeerd, dus ben jij goed bezig? Voel je dan vooral aangesproken.
Oja en schroom niet om ons een berichtje te sturen als je goed bezig bent! Dat vinden we leuk. Nog een hele fijne dag lieve mensen.
Samen maken we Grave, en daarmee de wereld, een beetje mooier šŸŒ
Tot het volgende bericht šŸ’Œ

09-03-2021

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *