World Clean-up Day 2020

Wat was het weer een goede clean-up dag!
Dit maal niet alleen bij ons maar door heen Nederland, nee door heel de wereld waren mensen vandaag bezig om zwerfafval op te ruimenπŸ€—. Het was namelijk World Clean-Up Day en wij konden natuurlijk niet achterblijven πŸ™‹β€β™€οΈ. Met een team van 13 zijn wij in Grave aan de slag gegaan. Samen hebben wij in 1,5 uur tijd 25(!!) zakken zwerfafval uit de bermen weggehaald 😱😱. Dit is natuurlijk fantastisch en wij zijn super trots op de mensen die ons kwamen helpen! πŸ₯°Toch zijn wij ook een beetje verdrietig over het feit dat in z’n korte tijd we zoveel zwerfafval hebben opgehaald. Zo veel zwerfafval dat verschrikkelijke gevolgen heeft voor de natuur, dieren en mensenβ€¦πŸ˜”
Dat er grote hoeveelheden zijn opgehaald betekent ook dat er grote hoeveelheden zijn weggegooid. We mogen allemaal dankbaar zijn voor iedereen die zich deze World Clean-Up Day heeft ingezet en trots zijn dat er zoveel is opgeruimd, maar wij hopen dat het elk jaar een beetje minder wordt..
Tot die tijd blijven wij gewoon doorgaan met prikken want alleen samen maken we Grave, en de wereld, een stukje schoner en mooier! 🌍#WorldCleanupDayNL#worldcleanupday2020

20-09-2020

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *